Sano Zastupnički program

Svako preduzeće, bilo da se radi o trgovcima poljoprivrednim proizvodima ili poljoprivrednom gazdinstvu,  danas se nalazi pod velikim pritiskom konkurencije i troškova poslovanja.

Sigurno i Vi imate konkretne pretpostavke i planove o svojoj budućnosti?

Želite da povećate svoj profit ili ostvariti dodatnu zaradu?

Želite da sprovedete nove i proširene investicije?

Vidite li svoj uspjeh u jednostavnim i jasnim konceptima proizvoda? Želite dalje da razvijate svoj posao?

Za sve Vaše buduće ciljeve, Sano zastupnički program Vam nudi atraktivne pogodnosti koje su jedinstvene u ovoj branši. Upoznajte Sano i profitirajte i Vi od profesionalnog zastupničkog programa. Naš je program podjeljen prema sledećim tačkama:

 

1. Sano savjetodavna i prodajna podrška

Postanite, kao Sano-zastupnik, dio regionalnog centra kompetentnosti. Širom zemlje, stoji Vam na raspolaganju Vaš lični Sano-stručni savjetnik. Zajedno posjećujete poljoprivredna gazdinstva orjentisana na budućnost. Zatim, profitirate i od redovnih Sano prodajnih akcija. Ako želite urediti svoj prodajni prostor da izgleda kao moderan distributivni centar na raspolaganju Vam stoji poseban SANO dizajner.

 

2. Sano proizvodi po vrhunskim uslovima

Odaberite Premium marku Sano. Svi Sano proizvodi u Sano konceptu ishrane životinja su međusobno usklađeni: za zdrave životinje, dokazano veću učinkovitost i optimalan rast . Dobrovoljno sertifikovanje od strane mnogih nezavisnih organizacija kao DLG, TÜV, QS ili Pastus+/AMA-žig potvrđuju zahteve kvaliteta koju očekujete Vi kao partner. Paleta Sano proizvoda je pregledna i lako primjenjiva. Strategijom Sano koncepta se kao zastupnik jasno izdvajate u odnosu na konkurenciju. Profitirajte kao Sano zastupnik od Sano bonusa dobrodošlice za Vaše prve narudžbe.  

3. Sano program stručnog usavršavaja  

Na Sano akademiji steći ćete potrebno znanje za početak Vašeg rada kao Sano zastupnik. Na raspolaganju Vam stoje programi o ishrani i uspešnom vođenju poslovanja. Profitirajte od razmjene iskustava sa kolegama zastupnicima i stručnjacima na godišnjim konferencijama zastupnika.

 

Ako ste zainteresovani za partnerstvo sa kompanijom Sano – stupite direktno sa nama u kontakt putem telefona +387 51 582 050, naš prodajni savjetnik Vam stoji na raspolaganju.

Direktan kontakt sa nama

Sano savremena ishrana životinja d.o.o.
+387 (0) 51 - 582 - 050
+387 (0) 51 - 580 - 293
Sano savremena ishrana životinja d.o.o.
Maglajani bb
78250 Laktaši
Bosna i Hercegovina